Hvorfor få opereret stritører?

Led ikke mere efter behandling af stritører uden operation

Mange er på jagt efter en behandling af stritører uden operation, da det traditionelle indgreb er smertefuldt og nødvendiggør en stor forbinding i 10-14 dage efter operationen. Mange børn og unge med stritøre er udsat for mobning, og den store forbinding er årsag til frygt for endnu flere drillerier. Det er en af de væsentligste grunde til, at mange leder efter en behandling af stritører uden operation. Vores operation af stritøre er så godt som smertefri, kræver ingen forbinding og er meget nænsom.

Specialist i stritøre Michael M. Sorribes har skabt en vældig nænsom metode til korrektion af stritører. Indgrebet kræver så lille et snit, at det næsten kan sidestilles med en behandling af stritører uden operation. Snittet er på blot 3 mm, medfører ganske få smerter og minimal ardannelse. Efter indgrebet kræves der ingen forbinding, der skal blot bæres et pandebånd om natten, så ørerne beskyttes.

Michael M. Sorribes har udviklet MIRO-metoden (Minimal Invasiv Reduceret Otoplastik) baseret på et ønske om at skabe en operation, der er lige så nænsom som en behandling af stritøre uden operation. Det er lykkedes, og metoden sparer mange patienter for de stærke smerter og det store ubehag, der hidtil har været forbundet med en operation af stritører.