Vigtigt når du vælger klinik

Vælg en specialiseret kirurg

Kirurger er højt specialiserede læger - vælg en du føler tillid til

Vores kirurg Michael M. Sorribes, udfører alle stritøreoperationer såvel som forundersøgelser og opfølgning og kontrol. Michael M. Sorribes er uddannet læge på Københavns Universitet (1994) og er uddannet øre-, næse-, halslæge med speciale i ørekirurgi på Gentofte Universitetshospital (2003).

Klinik med særligt fokus på børn og unge

Vi har stor erfaring med børn og unge og tager sælige hensyn til vores yngste patienter. Vi lægger vægt på at skabe en tryg atmosfære på klinikken. Vores kirurg har siden begyndelsen af sin lægegering haft et særligt hjerte for behandling af børn og unge, og har med fokus på at finde den mest næsomme behandling for den enkelte patient udviklet flere nye behandlingsmetoder indenfor sit felt.

Vores kirurg er specialist i stritører

Under sin specialisering i øre-, næse- og halssygdomme på Gentofte Universitetshospital  udviklede Michael M. Sorribes i samarbejde med den internationalt anerkendte forsker og læge professor, dr. med. Mirko Tos en ny og særlig nænsom metode til kirurgisk korrektion af stritører.

Metoden kaldes MIRO (Minimal Invasiv Reduceret Otoplastik). Indgrebet er lille og udføres under lokalbedøvelse gennem et kun 3 mm langt snit i huden bag øret. Michael M. Sorribes har med MIRO-metoden med 100% succes (dvs. ingen gen-operationer) opereret stritører på mange børn, unge og voksne.